Web Site ve Sosyal Medya Hesaplarınızı Ücretsiz Analiz Edelim
  • 09
  • Temmuz

Web Site ve Sosyal Medya Hesaplarınızı Ücretsiz Analiz Edelim

Web Site Analizi

Web siteniz sizi başarılı şekilde yansıtması için zaman içerisinde güncellenmesi gerekir. Özellikle internettin mobil kullanımı %92 civarında olup sitenizin bu koşula uygun olup olmadığı önem arz etmektedir.

Bununla birlikte SEO uyumluluğu ve optimizasyon çalışmaları sizin arama motorlarındaki varlığını etkilemektedir. Alan adınızın kalitesinden bulunduğunuz sunucunun hızına kadar genel bir analiz çalışması sunuyoruz.

Sosyal Medya Hesapların Analizi

Sosyal medya yönetimi günümüzde büyük önem taşımaktadır. Sosyal medya hesaplarınızın ne şekilde yönetildiği ve içeriğin ne kadar etkili olduğunu merak ediyor musunuz? Doğru sosyal medya kanal seçimini yapıp yapmadığınızı, nerede daha aktif olmanız size ivme kazandıracağını ve paylaşımlarınızdaki eksiklikleri bilmek ister misiniz?

Mind Factory Analiz Sertifikası

Sitenizi ve sosyal medya hesaplarınızı inceledikten sonra size bir skor bildiriyoruz. Skor eğer %75 üzeri ise size tarafımızdan Mind Silver Sertifikası veriliyor. Eğer skorunuz %85 üzeri ise Mind Gold Sertifikası elde ediyorsunuz. Eğer skorunuz %90 üzeri ise Mind Platin Sertifikası kazanıyorsunuz.

Bu sertifikayı sitenize veya sosyal medya sayfalarınıza ekleyebilir ve başarılı yönetiminizi sunabilirsiniz!

Analzi için İletişim Formumuzu doldurunuz ve mesaj kısmına web adresiniz ile sosyal medya sayfa aderslerinizi yazınız