Viral Loop - potansiyel müşterileriniz  ile döngü yaratın
  • 25
  • Ağustos

Viral Loop - potansiyel müşterileriniz ile döngü yaratın

Viral döngü nedir?

Viral döngü, bir lead oluşturulduktan sonraki diğer davranışı ifade eder. Reklam yoluyla kazanılan ilgili taraf, başkalarının ilgisini çekmeye teşvik edilir.
 

Viral döngü leadlere nasıl uygulanır?


En kolay yol bonus prosedürüdür. Oluşturduğunuz potansiyel müşteri, ilan ettiğiniz bir bonus karşılığında sizin için paylaşım yapmaya teşvik edilecektir. Örnek olarak, indirim verebilir veya özel çekilişler sunabilirsiniz. Bilgilerinizi tekrar paylaştığınızda, siz onu durdurana kadar çalışmaya devam edebilecek bir döngü başlar. Viral döngüde yüksek bir frekans elde etmek için, başlangıç pik sayısının yüksek bir frekansa sahip olması önemlidir. İlk salgın ne kadar yüksekse, viral döngünün tepkisi o kadar yüksek olacaktır. Bir virüs salgını gibi düşünün. Başlangıçta çoğu enfekte olursa, virüsten insandan insana daha hızlı yayılır. Bunun için ilk itici güç, artan bir reklam bütçesi ile planlanmalıdır. Ve sonra eşit olarak dağıtılmasına gerekir. Viral, bir noktada bağlantısı kesilene kadar daha fazla "ücretsiz yeniden paylaşım" yoluyla zamanla yayılacaktır.



Optimize edilmiş bir viral döngü için nelere ihtiyacım var?

En iyi şekilde hazırlanabilmek ve üretilen potansiyel müşterilerden (veya reklamlar, kampanyalar) en iyi sonucu almak için, her şeyden önce kendi web sitenize sahip olmalısınız. Bu, doğrudan şirketinizin web sitesini temsil edebilir veya potansiyel müşteriler oluşturmak için oluşturulmuş bir açılış sayfası olabilir. Her durumda, web sitesine, ziyaretçilere gelecekte yeniden pazarlama yoluyla ulaşılmasını sağlayacak bir piksel yerleştirilir. Ayrıca, reklamın başından itibaren bir potansiyel müşterinin başarılı bir şekilde sonuçlandırılmasına kadar ulaşılması gereken bir süreci de belirlemelisiniz. Her adım mümkün olduğunca planlanmalı ve otomatikleştirilmelidir.

Profesyonel ekibimizle size bu konuda doğru desteği sunabiliriz. Şimdi bilgi al