Cadılar Bayramı özel - %75 indirim!
  • 30
  • Ekim

Cadılar Bayramı özel - %75 indirim!

Genel olarak 

Sosyal Medya Danışmanlığı kişi ve kuruluşların A'dan Z'ye planlamadan uygulamaya kadar hizmetimizi kapsayan sosyal medya yönetimidir. Müşterilerimiz adına yeni veya var olan sosyal medya hesapların kurulumu, yönetimi ve içerik üretimini karşılıyoruz. Bunun için projelendirme çalışması yapılarak herşey ayrıntısına kadar planlanıyor ve görseller üretilerek paylaşımı sağlanıyor. Başarılı bir sosyal medya yönetimi için planlanan ve uygulanan sonuçlar ölçülüp rapor ediliyor.

Başarılı sosyal medya yönetimi için tek kişi olmak yetersiz kalıyor. Bu nedenle her projede beş kişilik bir uzman ekibi sosyal medya yönetimini karşılıyor. Projelendirmeden grafik tasarıma; yazı içerikleri üretiminden zihinsel ve fiziksel penetrasyona kadar tüm çalışmalar ekipte yer alan uzmanlar tarafından sürdürülüyor.

Müşterilerimiz ile sıkı bir iletişim ağı oluşturup birlikte hedeflenen sonuçlar için iletişim güçlü tutuluyor.

Kapsama dahil hizmetlerin ayrıntıları

Planlama

Ekibimiz ile tanışıyorsunuz. 5 kişilik uzmanlardan oluşan ekibimizde sosyal medya yöneticisi, grafik tasarımcı, sanat yönetmeni, arayüz tasarımcı ve editörümüz bulunuyor. Birlikte projenizin ayrıntılarını görüşüyor ve gerekli araştırmalar yapılması için bir analiz düzenliyoruz. WhatsApp grubu üzerinden her zaman ekibimize ulaşabiliyorsunuz.

Projelendirme

Size özel planladığımız bir aylık programı düzenliyor ve haftalık paylaşım planı ile size sunuyoruz. Her hafta iletilen projelendirme dosyamızda revize istediğiniz taktirde ertesi güne kadar revize çalışması yapılıyor

Grafikler

Ortalama her Sosyal Medya Danışmanlığı verdiğimiz müşterimize bir ay içinde 60-80 görsel çalışması yapıyoruz. Bunlar sizin işinizi anlatan görseller olup, hem sizden gelen fotoğrafları değerlendiriyoruz hem lisanslı stock görseller kullanıyoruz. 

Yazı İçerikleri

Sizin işinizi ve amacınızı anlatan yazı içerikleri düzenliyoruz. Bunları sizinle koordine ederek düzenliyoruz. 

Hashtag Seçimi

Gündeme uygun ve işinizi ileriye taşıyacak hashtag'ler takip ediliyor, seçiliyor ve sizin paylaşımlarınızda uygulanıyor. 

Haftalık Döngümüz


•    Analiz çalışması yapılacak
•    Projelendirme dosyası hazırlanacak
•    Yayın kanalı seçimi düzenlenecek 
•    Grafik Görsel seçimi yapılacak
•    Yazı içerik seçimi hazırlanacak
•    Hashtag seçimi yapılacak
•    Projelendirme dosya sunumu iletilecek
•    Revize çalışması "gerekli durumda" tamamlanacak
•    Paylaşımlar yapılacak 

Video çalışmaları

Arz ettiğiniz taktirde haftada bir olmak üzere video animasyon çalışmaları sunuyoruz. 

Web Site İçeriği 

web sitenizin blog içeriğini güncel tutabilmeniz için içerik hazırlayabiliyoruz. 

Rapor

Aylık çalışmalarımızın sonucunu size rapor şeklinde sunuyoruz. Birlikte hangi konuda daha fazla ilerleme sağlamamız gerektiğini inceliyor ve bir sonraki ayın planını çıkarıyoruz. 

Landingpage/ Web Site

Gerekli görüldüğü taktirde size ait bir Landingpage veya web sitesi tasarlıyoruz. Bu hizmetimiz Web Geliştirme kapsamında ayrıca teklif ediliyor. 

Reklam Çalışmaları

Sosyal medyanın gücünü kullanmak için profesyonel reklam çalışmalarınızı düzenleyebiliyoruz. Sizi arz ettiğiniz ve harcayabileceğiniz bütçeyi belirleyerek reklam planlaması yapıyoruz.

E-Posta Pazarlaması Viral Loop

Müşterilerinizi bir döngü halinde bilgilendirmek, yeniden sitenizi sağlamak için viral döngü yaratıyoruz. Bununla birlikte E-Posta pazarlamanızı yapabiliyoruz. Dijital Pazarlama hizmeti kapsamında bu hizmeti de ayrıca teklif ediyoruz. 

Danışmanlık

Bilmek istedikleriniz ve merak ettiklerinizi her zaman sizinle oluşturduğumuz WhatsApp Grubu üzerinden ekibimize sorabilirsiniz. En kısa süre içinde sorularınızı her zaman cevaplayacak bir arkadaşımız bulunacaktır. 

 

Sonuç

Profesyonel tek elden tüm sosyal medya hizmetlerinizi bizden alabiliyorsunuz. Siz kendi işinize ve asıl olana odaklanırken bizde sizin için sosyal medyanızı yönetiyoruz. Sonuç odaklı çalışmalarımız ile kısa orta ve uzun vadede kalıcı sonuçlar yaratıyoruz - markanızın değerini arttırıyoruz. 


Hizmetimizi almak için bizimle şimdi iletişime geçin!